- У відкритому судовому засіданні мають право бути присутніми будь-які особи. Учасники судового процесу, інші особи, присутні у залі судового засідання, представники засобів масової інформації можуть проводити в залі судового засідання фотозйомку, відео- та аудіозапис з використанням портативних відео- та аудіотехнічних засобів без отримання окремого дозволу суду, але з урахуванням обмежень, установлених законом. Трансляція судового засідання здійснюється з дозволу суду. Проведення в залі судового засідання фотозйомки, відеозапису, а також трансляція судового засідання повинні здійснюватися без створення перешкод у веденні засідання та здійсненні учасниками судового процесу їхніх процесуальних прав: частина 3, статті 11. Закону України «Про судоустрії і статус суддів» -

вівторок, 20 грудня 2016 р.

Посвідчення судді неіснуючого суду?

В публікації «Громадське затримання «судді» у місті Запоріжжі (відео)» ми інформували громадськість про перипетії, які відбувалися 14 грудня 2016 року у місті Запоріжжі в приміщенні, яке займає юридична особа приватного права з назвою «Орджонікідзевський районний суд міста Запоріжжя», де представниками  громадськості відбулося затримання особи, яка видавала себе за суддю і намагалася провести судове засідання.

Після довгих суперечок (публікація: "Як у "судді" посвідчення вимагали"), невстановленими особами у цивільному посвідчення потрапило до зали засідань, а потім і до рук щасливої особи в мантії судді. В свідоцтві зазначено, що воно було видано президентом-втікачем януковичем на ім’я Апаллонової Юлії Володимирівни як судді Орджонікідзевського районного суду міста Запоріжжя (№МЗ-11016, дійсне до 18.05.2017).

Ми поцікавились юридичною особою з назвою «Орджонікідзевський районний суд міста Запоріжжя» і ось, що нам вдалось з’ясувати (скріншоти з сайту  «B2BToday.com.ua»):






Немає коментарів:

Дописати коментар

- Юридична особа публічного права створюється розпорядчим актом Президента України, органу державної влади, органу влади Автономної Республіки Крим або органу місцевого самоврядування. Стаття 81. Цивільного кодексу України -