- У відкритому судовому засіданні мають право бути присутніми будь-які особи. Учасники судового процесу, інші особи, присутні у залі судового засідання, представники засобів масової інформації можуть проводити в залі судового засідання фотозйомку, відео- та аудіозапис з використанням портативних відео- та аудіотехнічних засобів без отримання окремого дозволу суду, але з урахуванням обмежень, установлених законом. Трансляція судового засідання здійснюється з дозволу суду. Проведення в залі судового засідання фотозйомки, відеозапису, а також трансляція судового засідання повинні здійснюватися без створення перешкод у веденні засідання та здійсненні учасниками судового процесу їхніх процесуальних прав: частина 3, статті 11. Закону України «Про судоустрії і статус суддів» -

вівторок, 23 січня 2018 р.

Коли Ви – Громадянин, а вони – фейкові органи (зразок позовної заяви)

                           До _________________  суду  ____________________ області

                                        адресса _____________________________________________
                                       _____________________________________________________


                                                         
  Позивач 1 :                  громадянка   України _____П.І.Б.__________________________                      
                                         що мешкає за адресою:
                                         ____________________
                                         ____________________

 Відповідач 1:                 громадянка    України ___________________________________
                                         що знаходиться  за адресою:
                                         Юридична особа з назвою “Управління  Пенсійного  фонду
                                         України в м. Сєвєродонецьк  Луганської області
                                         Пенсійного фонду України”
                                         вул. Шевченко , буд. 9 ,   м. Сєвєродонецьк
                                        Луганської обл., 93400, тел.: (06452) 4-20-44    
 
 Відповідач 2 :               громадянка України ________________________________ 
                                         що знаходиться  за  адресою:
                                         Юридична особа з назвою “Відділ  державної виконавчої служби
                                         Сєвєродонецького міського управління юстиції ”
                                         ( ВДВС Сєвєродонецького МУЮ)
                                         вул. _____________, буд. _ ,   м.______________
                                        _________________ ____, тел.: _______________                             

Третя особа :                Державний реєстратор ___________________________________
                                         що знаходиться  за адресою:
                                        __________________________
                                        __________________________

                              
                                                     ПОЗОВНА     ЗАЯВА
  про зобов'язання громадян  України ________________________________________  припинити дії по свавільному втручанню у сферу особистого життя П.І.Б.___________________________, що виразились у неправомірному втручанні в право приватної власності  з метою його позбавлення у незаконний спосіб та порушенні  права на повагу до честі і гідності,  та зобов'язання припинити складати   рішення про застосування штрафних санкцій у відношенні   __________________________П.І.Б..
     У простому поштовому відправленні  мною, громадянкою  України _______________, отримано рішення № ____ від __ _____ 201_р. про  застосування штрафних санкцій  (далі - рішення № ___ від _ _____ 201_р.),   підписане  громадянкою  України __________________.  Цей документ    громадянкою  України _______________  підписаний останньою від імені  суб'єкта господарської діяльності - юридичної особи з назвою “Управління  Пенсійного  фонду України в м. Сєвєродонецьку  Луганської області Пенсійного фонду України” .
      Не маючи повної інформації про ЮО “УПФУ в м. Сєвєродонецьку “, я оскаржувала вищенаведене рішення рішення № ___ від _ _____ 201_р., у зв'язку з чим мною були понесені грошові витрати по направленню цих скарг.
   __ _____ 201_р.. у простому  поштовому відправленні мною отримано листа № ____ від __.__.201_р. за підписом ______________________________ , у додатку до якого надано документ з назвою Постанова від  __.__.201_р.  за підписом _____________________________ про відкриття на підставі   рішення № ___ від __ _____ 201_р. виконавчого провадження №________ юридичною особою з назвою “Відділ  державної виконавчої служби Сєвєродонецького міського управління юстиції” (далі — ЮО “ВДВС м. Сєвєродонецьк”).
  Після уважного ознайомлення із  вказаними документами виявилось, що вони виготовлені від імені   суб'єктів  господарської діяльності. 
  Крім того  __.__.201_р. під час безкоштовної  юридичної консультації, наданої мені ___________________.,  мене було ознайомлено із відомостями, які містять оригінали  витягів з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та  фізичних осіб — підприємців за № ________ (Серія __  №______) про ЮО “УПФУ в м. Сєвєродонецьку“ (далі — Витяг № ________ ) та за № ________ (Серія __ №______) про ЮО “ВДВС м. Сєвєродонецьк(далі — Витяг № ________) (копії Витягу № ________  про ЮО “УПФУ в м. Сєвєродонецьку“ та Витягу  № ________ про ЮО “ВДВС м. Сєвєродонецькдодаються). З цих документів мені також стало відомо, що вказані юридичні особи не є органами влади, а також те, що ці юридичні особи ніким не утворювались   і їх державна реєстрація має фіктивний характер.
        Всі ці обставини підтверджуються наступним.
    ЮО “УПФУ в м. Сєвєродонецьку “ та  ЮО “ВДВС м. Сєвєродонецьк“ є суб'єктами господарської діяльності оскільки ці юридичні особи, як  суб'єкти господарської діяльності, зареєстровані у   Єдиному  державному  реєстрі   підприємств та організацій України за № 21792459 та № 34988646 відповідно, про що до останнього внесені відповідні  відомості.
    Цей факт підтверджується наступними документами:
1. Рішення №____ від __ _____ 201_р., у якому зазначено що ЮО “УПФУ в м. Сєвєродонецьку“ зареєстрована за №__________ у   Єдиному  державному  реєстрі підприємств та організацій України.
2.  Лист  № 1162 від 24.01.2013р. за підписом ______________________________, у якому зазначено, що ЮО “ВДВС м. Сєвєродонецьк“ зареєстрована за № ________ у   Єдиному  державному  реєстрі підприємств та організацій України.
   Єдиний державний реєстр   підприємств та організацій України (далі -  ЄДРПОУ)  створений і ведеться у порядку, встановленому Положенням про ЄДРПОУ, який  затверджено  постановою Кабінету Міністрів України   від 22 січня 1996 р. N118.
    Навіть назва ЄДРПОУ свідчить про те, що до нього не можуть бути внесені відомості про органи державної влади оскільки цей реєстр створений для реєстрації  підприємств та організацій України, якими органи влади не можуть бути апріорі.
 Згідно п.1 Положення про ЄДРПОУ Єдиний державний реєстр підприємств та організацій України  - це  автоматизована  система  збирання,  накопичення  та  опрацювання даних  про  юридичних  осіб  всіх  форм  власності  та  організаційно-правових     форм    господарювання,    відокремлені  підрозділи юридичних осіб,  що знаходяться на території України, а  також   відокремлені   підрозділи   юридичних   осіб  України,  що  знаходяться за її межами.
   Згідно п.3   Положення про ЄДРПОУ до Державного реєстру включаються дані про  такі  суб'єкти  господарської діяльності:
     юридичні   особи,   а    також    їх    філії,    відділення,  представництва, інші відокремлені підрозділи,  що  розташовані  на  території  України  і  провадять  свою  діяльність   на   підставі  законодавства України;
     юридичні   особи,   а  також    їх    філії,    відділення,  представництва, інші  відокремлені  підрозділи,  розташовані  за  межами України, які створені з участю  юридичних  осіб  України  і  діють відповідно до законодавства іноземних держав.
   На підставі вищенаведеного до  ЄДРПОУ можуть бути внесені відомості виключно  про осіб, які здійснюють господарську діяльність і   є  суб'єкти  господарської діяльності.
  Таким чином наявність ідентифікаційного коду ЄДРПОУ і реєстрація  у ЄДРПОУ доводять ту обставину, що   ЮО “УПФУ в м. Сєвєродонецьку “ та  ЮО “ВДВС м. Сєвєродонецьк“   є суб'єктами господарської діяльності.
  Згідно ч.1 ст.8 ГК України  Держава, органи державної влади та органи місцевого самоврядування не є суб'єктами господарювання. На підставі приписів ч.2 ст19 Конституції України та  ч.1 ст.8 ГК України  ЮО “УПФУ в м. Сєвєродонецьку “ та  ЮО “ВДВС м. Сєвєродонецьк“  не може бути і не є   органом державної влади.   
    У зв'язку з цим,  відповідачі  не є посадовими особами державного органу влади, а отже не є   суб'єктами  владних повноважень і в спірних правовідносинах може брати участь лише у статусі громадянина України оскільки здійснення владних повноважень суб'єктами господарювання не передбачено жодною нормою чинного законодавства України.
   За таких обставин між мною  громадянкою  України  _________________(П.І.Б.) та  приватними ЮО “УПФУ в м. Сєвєродонецьку“ та  ЮО “ВДВС м. Сєвєродонецькабо  громадянами  України _________________(П.І.Б.) та _________________(П.І.Б.) можуть виникати виключно цивільні правовідносини, які регулюються основним актом законодавства — цивільним кодексом України (далі -  ЦК України), а у випадку наявності господарських правовідносин Господарським кодексом України (далі -  ГК України).
    Відповідно до ч. 1 та 2 ст. 173  ГК України :
1. Господарським визнається зобов'язання, що виникає між суб'єктом господарювання та іншим учасником (учасниками) відносин у сфері господарювання з підстав, передбачених цим Кодексом, в силу якого один суб'єкт (зобов'язана сторона, у тому числі боржник) зобов'язаний вчинити певну дію господарського чи управлінсько-господарського характеру на користь іншого суб'єкта (виконати роботу, передати майно, сплатити гроші, надати інформацію тощо), або утриматися від певних дій, а інший суб'єкт (управнена сторона, у тому числі кредитор) має право вимагати від зобов'язаної сторони виконання її обов'язку.
2. Основними видами господарських зобов'язань є майново-господарські зобов'язання та організаційно-господарські зобов'язання.
 Відповідно до ч.1 ст. 174 ГК України:
1. Господарські зобов'язання можуть виникати:
безпосередньо із закону або іншого нормативно-правового акта, що регулює господарську діяльність;
з акту управління господарською діяльністю;
з господарського договору та інших угод, передбачених законом, а також з угод, не передбачених законом, але таких, які йому не суперечать;
внаслідок заподіяння шкоди суб'єкту або суб'єктом господарювання, придбання або збереження майна суб'єкта або суб'єктом господарювання за рахунок іншої особи без достатніх на те підстав;
у результаті створення об'єктів інтелектуальної власності та інших дій суб'єктів, а також внаслідок подій, з якими закон пов'язує настання правових наслідків у сфері господарювання.
   Оскільки  між мною  громадянкою  України  ________________. та  ЮО “УПФУ в м. Сєвєродонецьку“, ЮО “ВДВС м. Сєвєродонецьк“,  громадянами  України ______________. та ________________  не може бути укладено і не укладалось будь яких господарських договорів, а предмет спору не випливає з господарських правовідносин, то даний позов не підлягає розгляду у місцевому господарському суді з огляду на приписи ст.17 ГПК України.
    Відповідно до ч.2 ст.  509 ЦК України :
1. Зобов'язанням є правовідношення, в якому одна сторона (боржник) зобов'язана вчинити на користь другої сторони (кредитора) певну дію (передати майно, виконати роботу, надати послугу, сплатити гроші тощо) або утриматися від певної дії, а кредитор має право вимагати від боржника виконання його обов'язку.
2. Зобов'язання виникають з підстав, встановлених статтею 11 цього Кодексу.
     Відповідно до ч.2 ст.  11 ЦК України :
1. Цивільні права та обов'язки виникають із дій осіб, що передбачені актами цивільного законодавства, а також із дій осіб, що не передбачені цими актами, але за аналогією породжують цивільні права та обов'язки.
2. Підставами виникнення цивільних прав та обов'язків, зокрема, є договори та інші правочини.
     Між мною  громадянкою  України  ________________. та  ЮО “УПФУ в м. Сєвєродонецьку“, ЮО “ВДВС м. Сєвєродонецьк, громадянами  України _________________(П.І.Б.) та _________________(П.І.Б.) не існує жодних правовідносин оскільки  не укладалось будь яких договорів   та не вчинялось  будь-яких інших правочинів, які б мали  юридичним наслідком виникнення взаємних прав та обов'язків.
     З огляду на це справа підлягає до розгляду у місцевому загальному суді за місцем проживання відповідачів на підставі приписів ст.15 ЦПК України.
    Не зважаючи на те, що у мене  відсутні будь яких зобов'язаня перед суб'єктом господарювання   ЮО “УПФУ в м. Сєвєродонецьку“  та особисто перед громадянкою України ______________, остання складає  якісь рішення прикриваючись  іменем суб'єкта господарювання -  ЮО “УПФУ в м. Сєвєродонецьку“, які принижують мою честь та гідність, чим  спричиняє  мені моральні страждання  та  наносить мені матеріальні збитки у вигляді витрат, що пов'язані з підготовкою і направленням звернень стосовно цих рішень та підготовкою і  подачею позову до суду.
     Крім цього з метою особистого збагачення  громадянка  України _____________.  передала рішення № ___ від __ _____ 201_р. громадянці _______________, яка  шляхом складення і пред'явлення  Постанови від  __.__.201_р.  намагається схилити мене виконати рішення №____ від __ _____ 201_р. та таким чином  у незаконний спосіб позбавити мене моєї приватної власності - грошових коштів у розмірі ___ гривень.
   У той же час ЮО “УПФУ в м. Сєвєродонецьку“ та ЮО “ВДВС м. Сєвєродонецьк“ є приватними юридичними особами, у яких відсутні дата створення, їх засновники,  рішення компетентних органів про їх утворення, а також хоча б якісь установчі документи. Ці обставини підтверджуються документами встановленого законом зразка — Витягом №_________ та Витягом  №_________ з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб підприємців.
 Вказане доводить ту обставину, що реєстрація приватних ЮО “УПФУ в м. Сєвєродонецьку“ та ЮО “ВДВС м. Сєвєродонецькє фіктивною оскільки  самого факту створення цих юридичних осіб не існує. Ці обставини підтверджуються  відсутністю відповідних документів, що підтверджують факт їх створення,  та відсутністю  відомостей про ці події  та документи   у Єдиному  державному  реєстрі  юридичних осіб та фізичних осіб підприємців.
      Зокрема, згідно  Витягу  №________  ЮО “УПФУ в м. Сєвєродонецьку“ зареєстрована __.__.20__р.
  Згідно  чинної станом на 13.11.2002р.  редакції  ст. 28. ЦК УРСР Юридичні особи утворювались в порядку, встановленому законодавством Союзу РСР Української РСР. Громадські організації, порядок виникнення яких законодавством не передбачений, утворюються в порядку, встановленому їх статутом.
   Згідно ст. 26 ЦК УРСР  Юридична особа має цивільну правоздатність відповідно до встановлених цілей її діяльності.  Правоздатність юридичної особи виникає з моменту затвердження її статуту або положення, а у випадках, коли вона повинна діяти на підставі загального положення про організації даного виду, - з моменту видання компетентним органом постанови про її утворення. Якщо статут підлягає реєстрації, правоздатність юридичної особи виникає в момент реєстрації.
    Згідно  Витягу  №________  ЮО “ВДВС м. Сєвєродонецьку“ зареєстрована __.__.20__р.
      Згідно  чинної станом на 05.04.2007р.  редакції  ст. 80 ЦК України Юридичною особою є організація, створена і зареєстрована у встановленому законом порядку.
   Згідно ч.1 ст. 82 ЦК України на юридичних осіб публічного права у цивільних відносинах поширюються положення цього Кодексу, якщо інше не встановлено законом.
     Згідно ч.1 ст. 89 ЦК України  Юридична особа підлягає державній реєстрації у порядку, встановленому законом. Дані державної реєстрації включаються до єдиного державного реєстру, відкритого для загального ознайомлення.
  Згідно ч.2  ст. 89 ЦК України Порушення встановленого законом порядку створення юридичної особи або невідповідність її установчих документів закону є підставою для відмови у державній реєстрації юридичної особи. 
   Згідно ч.4 ст. 91 ЦК України  Цивільна правоздатність юридичної особи виникає з моменту її створення і припиняється з дня внесення до єдиного державного реєстру запису про її припинення.
   Згідно ч.4 ст. 87 ЦК України Юридична особа вважається створеною з дня її державної реєстрації.
     Згідно з ч.1 ст.24 ЗУ ”Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб — підприємців” Для проведення державної реєстрації юридичної особи засновник (засновники)  повинні особисто подати державному реєстратору   такі документи:
заповнену реєстраційну картку на проведення державної реєстрації юридичної особи;
примірник оригіналу (ксерокопію, нотаріально засвідчену копію) рішення засновників або уповноваженого ними органу про створення юридичної особи у випадках, передбачених законом;
два примірники установчих документів (у разі подання електронних документів - один примірник);
      Згідно з ч.3  ст.17 ЗУ ”Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб — підприємців” В Єдиному державному реєстрі містяться такі відомості щодо органів державної влади і органів місцевого самоврядування як юридичних осіб:
дані про розпорядчий акт, на підставі якого створено юридичну особу;
дата створення юридичної особи;
    Як вбачається із змісту Витягу №_________ та Витягу №_________  станом на теперішній час і у ЮО “УПФУ в м. Сєвєродонецьку“ і у ЮО “ВДВС м. Сєвєродонецьку“ не існує розпорядчого акту  або рішення засновників про їх утворення, дати їх утворення і їх засновники невідомі. Крім того  і ЮО “УПФУ в м. Сєвєродонецьку“ і у ЮО “ВДВС м. Сєвєродонецьку“ не належать до сфери управління будь якого державного органу влади  оскільки відомості про це у  Єдиному державному реєстрі  відсутні.
    Вищенаведене доводить наступне:
1.   ЮО “УПФУ в м. Сєвєродонецьку“ і   ЮО “ВДВС м. Сєвєродонецьку“ є приватними юридичними особами і не належить до органів державної влади.
2.   ЮО “УПФУ в м. Сєвєродонецьку “ і   ЮО “ВДВС м. Сєвєродонецьку “ є фіктивно зареєстрованими юридичними особами, які ніколи і ніким не утворювалась, а отже .
   Юридичним  наслідком цих  фактів є відсутність цивільної правоздатності у ЮО “УПФУ в м. Сєвєродонецьку“ оскільки згідно і з ст. 26 ЦК УРСР  і з ст. 91 ЦК України  цивільна правоздатність юридичної особи виникає  з моменту її створення. На підставі цього  ЮО “УПФУ в м. Сєвєродонецьку“ та ЮО “ВДВС м. Сєвєродонецьку“ є не утвореними і взагалі не можуть мати  права і не можуть брати на себе обов'язки, а отже не може бути учасником ні цивільних, ні взагалі  будь яких правовідносин. У зв'язку з цим ЮО “УПФУ в м. Сєвєродонецьку “ і  ЮО “ВДВС м. Сєвєродонецьку“ не може бути ні відповідачем, ні позивачем у будь якому суді загальної юрисдикції на території України з огляду на відсутність у них  відповідного обсягу цивільної дієздатності.
    За таких обставин громадяни  України ______________  та ______________.  взагалі нікого не представляють і діють на власний розсуд, беручи на себе особисто, як громадянина, всю повноту відповідальності за вчинені ними дії.       
  Таким чином  Рішенням  №____ від __ ______20__р. громадянка України ____________та   _________ від  __.__.20__р.  громадянка України   _________________  здійснюють неправомірне втручання у право приватної власності оскільки таким  чином з метою особистого збагачення намагаються у незаконний спосіб  позбавити   мене моєї  власності -  грошових коштів.
     Вищенаведене рішення №____ від __ _____ 20__р.  за підписом громадянки України _____________.  та   _________ від  __.__.20__р.  громадянки України   _______________.    є відверто незаконними, свавільними  і протиправними , у зв'язку з чим ці особи  своїми неправомірними діями принижують мою честь та гідність та намагаються позбавити мене моєї власності — моїх особистих грошових коштів.
      Згідно ч.3 ст. 297 ЦК, фізична особа має право звернутися до суду з позовом про захист її гідності та честі. Гідність та честь фізичної особи є недоторканими.
   Окрім цього рішенням № ___ від __ _____ 20__р.   та   Постановою від  __.__.20__р.   мені була завдана моральна шкода, яка полягає у душевних стражданнях, яких я зазнала після  ознайомлення із змістом вказаних документів оскільки викладені у них твердження не відповідають дійсності і  принижують  мою  честь та гідність.
    Відповідно до ст.23  ЦК України, особа має право на відшкодування моральної шкоди, завданої внаслідок порушення її прав. Моральна шкода полягає: у душевних стражданнях від  приниження моєї честі та гідності, яке виразилось у  незаконних  твердженнях про те,  що я нібито винна подавати звіти до ЮО “УПФУ в м. Сєвєродонецьку “ та  за їх неподання ще маю  заплатити штрафні санкції. 
       Діями відповідачів мені завдано моральної шкоди, яку я оцінюю в 11000 гривень.
   Окрім цього діями громадянками України _________________(П.І.Б.) та  _________________(П.І.Б.) мені завдано матеріальної шкоди у вигляді витрат на направлення звернень щодо оскарження вказаного рішення , в тому числі і до суду:
       Розрахунок витрат:
1,__________________________________________________________________________
2,__________________________________________________________________________
3,__________________________________________________________________________
    Остаточний розмір матеріальної шкоди буде уточнений під час розгляду справи, що пов'язано із витратами , які можуть бути понесені під час розгляду справи.
     Конституція України проголошує:  Права і свободи людини та їх гарантії визначають зміст і спрямованість діяльності держави. Держава відповідає перед людиною за свою діяльність. Утвердження і забезпечення прав і свобод людини є головним обов'язком держави (ч.2, ст.3 Конституції України). Норми Конституції України є нормами прямої дії.    Звернення до суду для захисту конституційних прав і свобод людини і громадянина безпосередньо на підставі Конституції України гарантується (ч.2, ст.8 Конституції України). Права і свободи людини і громадянина захищаються судом. (ч.3, ст.55  Конституції України.
       Оскільки  я не знайома особисто з громадянкою України _____________________, яка  склала  щодо мене  рішення № ____ від __ _____20___р. від імені   приватної ЮО “УПФУ в м. Сєвєродонецьку“ та    громадянкою України   _______________, яка  склала  щодо мене Постанову  від  __.__20__р.    від імені   приватної  ЮО “ВДВС м. Сєвєродонецьку“, то у даному  позові зазначено їх місце знаходження за місцем знаходження відповідних юридичних осіб, а саме ЮО “УПФУ в м. Сєвєродонецьку“ та ЮО “ВДВС м. Сєвєродонецьку“.  У зв'язку з цим є необхідність у з'ясуванні місця їх реєстрації  у порядку   п.1.2 ;п.1.4.2;п.5.3 Наказу  Міністерства внутрішніх справ України  від __.__.20__  N____ Зареєстровано в Міністерстві юстиції України  __ ______ 20__ р. за N ____/_____ «Про затвердження Інструкції з ведення реєстраційного обліку місця проживання та місця перебування фізичних осіб в Україні органами Державної міграційної служби України”.
   На підставі вищенаведеного , керуючись  ст.41  Конституції України, п.1 ч.1 ст.3, п.3 ч.2 ст.16 , п.4 ч.2 ст.23,  277, 297 319 ЦК України,   ст. 3, 4, 15,  118, 119, 120 ЦПК України
                                                           ПРОШУ:
  1. Прийняти позов до розгляду.
  2. Встановити адресу проживання громадянки України ______________  та    громадянки України   ______________., шляхом запиту до  управління  Державної міграційної служби міста Сєвєродонецьк, Луганської області, яка знаходиться  за адресою:_________________________________________________________________________.
  3. Для підтвердження або спростування наявності цивільної дієздатності у ЮО “УПФУ в м. Сєвєродонецьку“ та ЮО “ВДВС м. Сєвєродонецьку“, а також для підтвердження або спростування фіктивності їх реєстрації під час проведення попереднього засідання у справі  витребувати оригінали для огляду та належним чином завірені копії наступних документів  від наступних осіб:
          1. Від ЮО “УПФУ в м. Сєвєродонецьку“ та ЮО “ВДВС м. Сєвєродонецьку“
              документи, що   підтверджують факт та дату створення ціих юридичних осіб,
                   а саме :
                  1. Рішення засновників або розпорядчий акт компетентного органу про
                      утворення юридичної особи.
                  2. Установчі документи .
          2. Від Державного реєстратора Сєвєродонецьк міської ради, який документи,
          на  підставі яких проведена реєстрація   ЮО “УПФУ в м. Сєвєродонецьку“, а  саме:
                  1.  Заповнені   реєстраційні картки на проведення державної реєстрації ЮО
                        “УПФУ в м. Сєвєродонецьку“ та ЮО “ВДВС м. Сєвєродонецьку“.
                  2.  Рішення   засновників або уповноваженого ними органу про створення  або                
                         розпорядчий акт компетентного органу про    утворення  ЮО “УПФУ в м . Сєвєродонецьку“ та ЮО “ВДВС м. Сєвєродонецьку“.
                  3. Установчі документи   ЮО “УПФУ в м. Сєвєродонецьку“ та ЮО “ВДВС м. Сєвєродонецьку.
  1. Зобов'язати  громадянку України _____________ та громадянку  України   ______________ припинити  дії по  свавільному втручанню сферу особистого життя __________________, що  принижують мою честь   і гідність  та спрямовані  на порушення права на повагу до власності, а саме  припинити складення рішень про застосування штрафних санкцій, які спрямовані  на  особисте збагачення відповідачів  за мій рахунок шляхом неправомірного позбавлення мене моєї приватної  власності — грошової суми у розмірі  ___ грн. ;
  2.  Стягнути солідарно   з  громадянки України ______________ та громадянки  України   _______________, завдану їх діями  матеріальну  шкоду  у розмірі  _________________. та судові витрати, пов'язані із розглядом справи.
  3. Відшкодувати  за рахунок   громадянки   України ______________ та громадянки  України   ______________. завдану мені  її протиправними діями моральну  шкоду  у розмірі _____ тис . 
Додатки (копії документів):
1. ____________________________________________________________________________


                 __.__.20__ р.                                   ________________________________

2 коментарі:

  1. Залевська К. Из мин юста и моей женой Скалацька Наталя Варіївна, тоже меня так на алименты выставили, деньги уходят в фонд Фощадбанк, в Одессе, у Стараконая

    ВідповістиВидалити
  2. як визначається розмір моральної шкоди?

    ВідповістиВидалити

- Юридична особа публічного права створюється розпорядчим актом Президента України, органу державної влади, органу влади Автономної Республіки Крим або органу місцевого самоврядування. Стаття 81. Цивільного кодексу України -