- У відкритому судовому засіданні мають право бути присутніми будь-які особи. Учасники судового процесу, інші особи, присутні у залі судового засідання, представники засобів масової інформації можуть проводити в залі судового засідання фотозйомку, відео- та аудіозапис з використанням портативних відео- та аудіотехнічних засобів без отримання окремого дозволу суду, але з урахуванням обмежень, установлених законом. Трансляція судового засідання здійснюється з дозволу суду. Проведення в залі судового засідання фотозйомки, відеозапису, а також трансляція судового засідання повинні здійснюватися без створення перешкод у веденні засідання та здійсненні учасниками судового процесу їхніх процесуальних прав: частина 3, статті 11. Закону України «Про судоустрії і статус суддів» -

середу, 19 грудня 2018 р.

Позовна заява на дії державних виконавців (як зразок)

                          ________________________ суд
                                       _____________________області.
    Адреса: ______, м. ___________,
    вул.  __________.
 Позивач:
   Людина та громадянин УкраїниОсоба _1_ р/н

                                           адреса для листування:
                                                                          _____________________________, 
                                                                        _____________________________
                                                                       Вiдповiдач:           
  __________________ міськрайонний
  відділ державної виконавчої служби
  Головного територіального управління
  юстиції у ________________ області
                                                                       __________________________________, 
                                                                       __________________________________
   

Позовна заява 
на дії державних виконавцiв ______________ МВДВС ГТУЮ У _____________ ОБЛАСТІ _Особа _2_, _Особа _3_
_Особа _1_ отримав листи направленi _________ з  «____________ МВДВС ГТУЮ У __________ ОБЛАСТІ»  в яких знаходились документи з назвами: постанова вiд _______1) про встановлення тимчасового обмеження _Особа _1_ у праві виїзду за межі України; 2) про встановлення тимчасового обмеження _Особа _1_ у праві керування транспортними засобами - до погашення заборгованості зі сплати аліментів у повному обсязі; 3) про встановлення тимчасового обмеження _Особа _1_ у праві користування вогнепальною мисливською, пневматичною та охолощеною зброєю, пристроями вітчизняного виробництва для відстрілу патронів, споряджених гумовими чи аналогічними за своїми властивостями метальними снарядами несмертельної дії;  4) про встановлення тимчасового обмеження _Особа _1_ у праві полювання; 5) постанова вiд _________ про накладення штрафу на _Особа _1_ у розмipi _____ грн. листи- повiдомлення на адреси 6) Головного центру обробки спецiалної iнформацiї державної прикордоної служби України про встановлення тимчасового обмеження _Особа _1_ у праві виїзду за межі України;; 7) ____________ ВП ГУНП у ________________ областi про встановлення тимчасового обмеження _Особа _1_ у праві керування транспортними засобами; 8)______________управлiння лiсового та мисливського госпдарства про встановлення тимчасового обмеження _Особа _1_ у праві полювання;; 9)_____________ ВП ГУНП у _______________ областi про встановлення тимчасового обмеження _Особа _1_ у праві користування вогнепальною мисливською, пневматичною та охолощеною зброєю, пристроями вітчизняного виробництва для відстрілу патронів, споряджених гумовими чи аналогічними за своїми властивостями метальними снарядами несмертельної дії; 10)  _Особа _4_ про накладення штрафу на _Особа _1_ у розмipi ______ грн. .
 Дослiдивши законодавство України дiзнався що порушенi права людини.
Вiдповiдно отриманих даних з листiв вiдправлних _______ р, _Особа _4_ в груднi ______направила виконавчий лист № ______________  для примусового виконання.
_______р. _Особа _1_ вступив у шлюбi повторно, у шлюбi народились  __________р.,  дружина у декретнiй вiдпусцi, батько(матiр) _____ р/н непрацездатний.
Згідно ст.181   «Сімейного кодексу України»  батько _Особа _1_ щомicяця з ______ року по сьогоднiшнiй день сплачував на рахунки та адреси вказанi _Особа _4_ грошовi сумми, у розмiрi що гаранованi «Сімейним кодексом України», матерi на утримання  неповнолiтнього сина(доньки) неповнолiтньої  _Особа __ в рахунок сплати алiментiв (копiї касових ордерiв додаються)
За  мicяць до розлучення, iнiцiйованого _Особа _4_, _Особа _1_ батько _Особа __ подарував житплощу за адресою ___________________, _Особа _4_, матерi неповнолiтньої _Особа __, попри бажання подарувати цю квартиру батьком дитинi.
_Особа _4_, батько _Особа __ не звертався за видачою виконавчого листа для виконання судового рiшення по Справi ___________про подiл майна. не вступав в право власностi на ______________________________, не витребував грошову виплату в розмiрi __________________., запевнений _Особа _4_ що це забезпечення неповнолiтньої _Особа __ житлом, участь у її утриманні.

Цими фактами пiдверджено що алiменти сплачувались вчасно та в обсязi гарантованих законом, права дитини не порушувались. Заборгованiсть вiдсутня. Ухилення не icнує. Згідно  ст.61. Конституції  України Ніхто не може бути двічі притягнений до юридичної відповідальності одного виду за одне й те саме правопорушення.Юридична відповідальність особи має індивідуальний характер.

Я перебуваю в шоковому станi, стан здоров’я погiршився, кошти відсутнi, власного житла не маю
Згідно  ст.. 2. ЗУ «Про виконавче провадження» 1. Виконавче провадження здійснюється з дотриманням таких засад:  1) верховенства права;2) обов’язковості виконання рішень; 3) законності; 4) диспозитивності; 5) справедливості, неупередженості та об’єктивності; 6) гласності та відкритості виконавчого провадження; 7) розумності строків виконавчого провадження; 8) співмірності заходів примусового виконання рішень та обсягу вимог за рішеннями; 9) забезпечення права на оскарження рішень, дій чи бездіяльності державних виконавців, приватних виконавців. Згідно  ст.3 ЗУ «Про виконавче провадження» Рішення, що підлягають примусовому виконанню. Виконавчі документи: 1. Відповідно до цього Закону підлягають примусовому виконанню рішення на підставі таких виконавчих документів: 1) виконавчих листів та наказів, що видаються судами у передбачених законом випадках на підставі судових рішень, рішень третейського суду, рішень міжнародного комерційного арбітражу, рішень іноземних судів та на інших підставах, визначених законом або міжнародним договором України; 1-1) судові накази;  2) ухвал, постанов судів у цивільних, господарських, адміністративних справах, справах про адміністративні правопорушення, кримінальних провадженнях у випадках, передбачених законом; 3) виконавчих написів нотаріусів; 4) посвідчень комісій по трудових спорах, що видаються на підставі відповідних рішень таких комісій; 5) постанов державних виконавців про стягнення виконавчого збору, постанов державних виконавців чи приватних виконавців про стягнення витрат виконавчого провадження, про накладення штрафу, постанов приватних виконавців про стягнення основної винагороди; 6) постанов органів (посадових осіб), уповноважених розглядати справи про адміністративні правопорушення у випадках, передбачених законом; 7) рішень інших державних органів та рішень Національного банку України, які законом визнані виконавчими документами; 8) рішень Європейського суду з прав людини з урахуванням особливостей, передбачених Законом України "Про виконання рішень та застосування практики Європейського суду з прав людини", а також рішень інших міжнародних юрисдикційних органів у випадках, передбачених міжнародним договором України; 9) рішень (постанов) суб’єктів державного фінансового моніторингу (їх уповноважених посадових осіб), якщо їх виконання за законом покладено на органи та осіб, які здійснюють примусове виконання рішень.  Згідно  ст.15  ЗУ «Про виконавче провадження»У разі якщо сторона виконавчого провадження змінила найменування (для юридичної особи) або прізвище, ім’я чи по батькові (для фізичної особи), виконавець, за наявності підтверджуючих документів, змінює своєю постановою назву сторони виконавчого провадження.
В _______р. _Особа _4_ одружилась повторно, змiнила прiзвище з ________ на ______, що жодним чином не зазначено в документах .що порушує ст.4. Вимоги до виконавчого документа 1. У виконавчому документі зазначаються: 3) повне найменування (для юридичних осіб) або прізвище, ім'я та, за наявності, по батькові (для фізичних осіб) стягувача.
Згідно ст 71. ЗУ «Про виконавче провадження»  Порядок стягнення аліментів
 1. Порядок стягнення аліментів визначається законом. Виконавець стягує з боржника аліменти у розмірі, визначеному виконавчим документом, але не менше мінімального гарантованого розміру, передбаченого Сімейним кодексом України.     Згідно ст 181. «Сімейного кодексу України»    181. Способи виконання батьками обов'язку утримувати дитину 3. За рішенням суду кошти на утримання дитини (аліменти) присуджуються у частці від доходу її матері, батька або у твердій грошовій сумі за вибором того з батьків або інших законних представників дитини, разом з яким проживає дитина. Спосіб стягнення аліментів, визначений рішенням суду, змінюється за рішенням суду за позовом одержувача аліментів. Згідно ст 191. «Сімейного кодексу України»   Час, з якого присуджуються аліменти на дитину 2. Аліменти за минулий час можуть бути присуджені, якщо позивач подасть суду докази того, що він вживав заходів щодо одержання аліментів з відповідача, але не міг їх одержати у зв'язку з ухиленням останнього від їх сплати. У цьому разі суд може присудити аліменти за минулий час, але не більш як за десять років.
 Цi норми закону пiдтверджують виключне право суду на визначення боржника чи факту заборгованостi i  роз’яснює вимоги до виконавчих листiв з чiтким формулюванням виду стагнення: боргу, заборгованостi, алiментiв, аліментів за минулий час . Таким  чином рiшення виконавця про винекнення заборгованостi без першочергових рiшень та дiй порушу(про визначення сторiн, роз'яснення прав, про встановлення розмiру аллiментiв, визначення способу перерахунку та iнше) не могло cтати причиною примусового виконання по ухиленню, що свідчить про те, що _Особа _2_ , _Особа _3_. не виконали вимоги cт.2, ст.3 ЗУ «Про виконавче провадження», cт.18. ЗУ «Про виконавче провадження» порушивши права _Особа _1_ гарантованi статями 6., 7., 8., 13., 17. Загальної декларації прав людини,  статями 3.,  8.,  19., 21., 24., 28., 41., 60., 68., Конституції  України 
. Згідно  ст 5. «ЦИВІЛЬНОГО КОДЕКСУ УКРАЇНИ» Якщо цивільні відносини виникли раніше і регулювалися актом цивільного законодавства, який втратив чинність, новий акт цивільного законодавства застосовується до прав та обов'язків, що виникли з моменту набрання ним чинності. ЗУ «Про виконавче провадження» прийнятий  Верховною Радою в 2016, правки щодо порядку стягнення за алiментами в липнi 2018р. Через дії або бедiяльнicть _Особа _2_ , _Особа _3_. з жодним з вищевказаних прав _Особа _1_ не був ознайомлений, що свідчить про те, що  _Особа _2_ , _Особа _3_. не виконали  вимоги cт.2. ЗУ «Про виконавче провадження», cт.18. ЗУ «Про виконавче провадження» порушивши права _Особа _1_ гарантованi статями 6., 7., 8., 13., 17. Загальної декларації прав людини,  статями 3.,  8.,  19., 21., 24., 28., 41., 60., 68.,  Конституції  України  .
       Згідно  ст.18 ЗУ «Про виконавче провадження» 1. Виконавець зобов’язаний вживати передбачених цим Законом заходів щодо примусового виконання рішень, неупереджено, ефективно, своєчасно і в повному обсязі вчиняти виконавчі дії. . Виконавець зобов’язаний: 1) здійснювати заходи примусового виконання рішень у спосіб та в порядку, які встановлені виконавчим документом і цим Законом; 5) роз’яснювати сторонам та іншим учасникам виконавчого провадження їхні права та обов’язки.
     Через дії або бедiяльнicть  _Особа _2_ , _Особа _3_ жодним з вищевказаних прав _Особа _1_ не мав можливостi скористись, що свідчить про те, що  _Особа _2_ , _Особа _3_ не виконали вимоги cт.2. ЗУ «Про виконавче провадження», cт.18. ЗУ «Про виконавче провадження» порушивши права _Особа _1_ гарантованi статями 6., 7., 8., 13., 17. Загальної декларації прав людини,  статями 3.,  8.,  19., 21., 24., 28., 41., 60., 68., Конституції  України 
     Згідно  ст.18 ЗУ «Про виконавче провадження» 3. Виконавець під час здійснення виконавчого провадження має право: 1) проводити перевірку виконання боржниками рішень, що підлягають виконанню відповідно до цього Закону; 3) з метою захисту інтересів стягувача одержувати безоплатно від державних органів, підприємств, установ, організацій незалежно від форми власності, посадових осіб, сторін та інших учасників виконавчого провадження необхідні для проведення виконавчих дій пояснення, довідки та іншу інформацію, в тому числі конфіденційну; 10) звертатися до суду або органу, який видав виконавчий документ, із заявою (поданням) про роз’яснення рішення, про видачу дубліката виконавчого документа у випадках, передбачених цим Законом, до суду, який видав виконавчий документ, - із заявою (поданням) про встановлення чи зміну порядку і способу виконання рішення, про відстрочку чи розстрочку виконання рішення; 14) викликати фізичних осіб, посадових осіб з приводу виконавчих документів, що перебувають у виконавчому провадженні.     У разі якщо боржник без поважних причин не з’явився за викликом виконавця, виконавець має право звернутися до суду щодо застосування до нього приводу; 18) вимагати від матеріально відповідальних і посадових осіб боржників - юридичних осіб або боржників - фізичних осіб надання пояснень за фактами невиконання рішень або законних вимог виконавця чи іншого порушення вимог законодавства про виконавче провадження.
 Жодним з вищевказаних прав для виконання рішення, _Особа _2_ , _Особа _3_ не скористались, що свідчить про те, що виконавець  _Особа _2_ , _Особа _3_.  не виконали вимоги cт.2. ЗУ «Про виконавче провадження», cт.18. ЗУ «Про виконавче провадження» порушивши права _Особа _1_ гарантованi статями 6., 7., 8., 13., 17. Загальної декларації прав людини,  статями 3., 8.,  19., 21., 24., 28., 33., 41., 68., 124., 126.,Конституції  України 
      Згідно  ст.18 ЗУ «Про виконавче провадження» 3.19) у разі ухилення боржника від виконання зобов’язань, покладених на нього рішенням, звертатися до суду за встановленням тимчасового обмеження у праві виїзду боржника - фізичної особи чи керівника боржника - юридичної особи за межі України до виконання зобов’язань за рішенням або погашення заборгованості за рішеннями про стягнення періодичних платежів;
Був безпiдставно та заочно та одноосiбно звинувачений в ухиленнi  від  виконання  зобов’язань  без судового рiшення встановив тимчасове обмеження в правi виїзду за кордон  України, що свідчить про те, що  _Особа _2_ , _Особа _3_ не виконали вимоги cт.2. , 3., 4., 18. ЗУ «Про виконавче провадження»,  «Про виконавче провадження» порушивши права _Особа _1_ гарантованi статями 6., 7., 8., 13., 17. Загальної декларації прав людини,  статями 3.,  8.,  19., 21., 24., 28., 41., 60., 68., 124., 126., Конституції  України.
В листах зазначено утворення ___________ року заборгованостi зi сплати алiментiв у сумi ________ гривень  внаслiдок вiдкриття виконавчого провадження _________. Проте законодавством України визначено, що заборгованiсть зi сплати алiментiв це аліменти за минулий час та зміна розміру аліментів. Згідно  ст.71 ЗУ «Про виконавче провадження»  2. За наявності заборгованості із сплати аліментів, якщо існує непогашена заборгованість, - наявність заборгованості із сплати аліментів визначає суд згідно ст 191. «Сімейного кодексу України»  Аліменти за минулий час ,ст 192.  «Сімейного кодексу України» Зміна розміру аліментів 1. Розмір аліментів, визначений за рішенням суду або домовленістю між батьками, може бути згодом зменшено або збільшено за рішенням суду за позовом платника або одержувача аліментів у разі зміни матеріального або сімейного стану, погіршення або поліпшення здоров'я когось із них та в інших випадках, передбачених цим Кодексом. Згідно  ст 5. «ЦИВІЛЬНОГО КОДЕКСУ УКРАЇНИ» Якщо цивільні відносини виникли раніше і регулювалися актом цивільного законодавства, який втратив чинність, новий акт цивільного законодавства застосовується до прав та обов'язків, що виникли з моменту набрання ним чинності. ЗУ «Про виконавче провадження» прийнятий  Верховною Радою в 2016, правки щодо порядку стягнення за алiментами в липнi 2018р.,  що свідчить про те, що  _Особа _2_ , _Особа _3_ не вживали першочерговi заходи, стягнення алiментiв не розпочинали, не виконали вимоги cт.2.,ст.3., cт.18., ст.71 ЗУ «Про виконавче провадження» ст 191., ст 192.  «Сімейного кодексу України» порушивши права _Особа _1_ гарантованi статями 6., 7., 8., 13., 17. Загальної декларації прав людини,  статями 3.,  8.,  19., 21., 24., 28., 41., 60., 68., 124.,126. Конституції  України
 Згідно ст 41. «Конституції  України», ст17. Загальної декларації прав людини, Кожен має право володіти, користуватися і розпоряджатися своєю власністю, результатами своєї інтелектуальної, творчої діяльності; ніхто не може бути протиправно позбавлений права власності; використання власності не може завдавати шкоди правам, свободам та гідності громадян, інтересам суспільства-  ця дифеніція визначає набуття права в результаті своєї інтелектуальної, творчої діяльності; як отримання у власність. Таким чином право керування транспортними засобами, право користування вогнепальною мисливською, пневматичною та охолощеною зброєю, пристроями вітчизняного виробництва для відстрілу патронів, споряджених гумовими чи аналогічними за своїми властивостями метальними снарядами несмертельної дії;  є власністю людини. Обмеження внаслідок   дій  _Особа _2_ _Особа _3_, які не виконали вимоги cт.2.,ст.3., cт.18.,  ЗУ «Про виконавче провадження», є порушенням прав _Особа _1_ гарантованi статями 6., 7., 8., 13., 17. Загальної декларації прав людини,  статями 3., 8.,  19., 21.,  24., 28., 41., 60., 68.,124.,126. Конституції  України.
Накладення штрафу у розмipi ___________ за ст.63 ЗУ «Про виконавче провадження» передбачає ВИКОНАННЯ РІШЕНЬ НЕМАЙНОВОГО ХАРАКТЕРУ, та за ст.75.ЗУ «Про виконавче провадження». Відповідальність за невиконання рішення, що зобовязує боржника вчинити певні дії, та рішення про поновлення на роботі, що вступає  в протирiчя з виконавчим листом так як ст.71 мicтить автономнi засоби примусового стягнення та такі дії стають причиною винекнення спорузаборгованостi спроствуєтсья, _Особа _2_ _Особа _3_ не виконали вимоги cт.2.,.3., 4., 71., ЗУ «Про виконавче провадження», ст 5. «ЦИВІЛЬНОГО КОДЕКСУ УКРАЇНИ»  порушуючи права _Особа _1_ гарантованi статями 6., 7., 8., 13., 17. Загальної декларації прав людини,  статями 3.,  8.,  19., 21., 24., 28., 41., 60., 68., Конституції  України 
Згоди на росповсюдження особистої iнформації _Особа _2_ _Особа _3_ не отримували чим порушили права _Особа _1_ гарантованi ст. 32. Конституції  України. Таким чином листи направленi третiм особам повиннi бути спростованi.
.Згідно «Конституції  України», «ГОСПОДАРСЬКОГО КОДЕКСУ УКРАЇНИ»,  органи державної влади створюються вiдповiним розпорядчим актом. Юридична особа  «______________ МІСЬКРАЙОННИЙ ВІДДІЛ ДЕРЖАВНОЇ ВИКОНАВЧОЇ СЛУЖБИ ГОЛОВНОГО ТЕРИТОРІАЛЬНОГО УПРАВЛІННЯ ЮСТИЦІЇ У _________ ОБЛАСТІ (ГОЛОПРИСТАНСЬКИЙ МВДВС ГТУЮ У ________ ОБЛАСТІ)», ______, створна без будь-яких актiв, Прізвище, ім'я, по батькові, дата обрання (призначення) осіб, які обираються (призначаються) до органу управління юридичної особи, уповноважених представляти юридичну особу у правовідносинах з третіми особами, або осіб, які мають право вчиняти дії від імені юридичної особи без довіреності, у тому числі підписувати договори та дані про наявність обмежень щодо представництва від імені юридичної особи       _Особа _5_ - керівник з ___________ (Виконуючий обов'язки ), в цивiльнi правовiдносини з юридичною особою чи особами _Особа _2_., _Особа _3_.   _Особа _1_ не вступав.
Згідно  ст.14  ЗУ «Про виконавче провадження»Учасниками виконавчого провадження є виконавець, сторони, представники сторін.  що свідчить про те, що _Особа _2_., _Особа _3_не виконали вимоги cт.2.,ст.3. ЗУ «Про виконавче провадження»,  порушивши права _Особа _1_ гарантованi статями 6., 7., 8., 13., 17. Загальної декларації прав людини,  статями 3., 8.,  19., 21., 24., 28., 41., 60., 68., 124., 126., Конституції  України.
           Відповідно до основоположних принципів задекларованих в статтях 5, 7 і 8 Загальної декларації прав людини, яка ратифікована Верховною Радою України і складає частину українського законодавства, згідно до положень статті 3. Конституції Людина, її життя і здоров'я, честь і гідність, недоторканність і безпека визнаються в Україні найвищою соціальною цінністю. Права і свободи людини та їх гарантії визначають зміст і спрямованість діяльності держави. Держава відповідає перед людиною за свою діяльність. Утвердження і забезпечення прав і свобод людини є головним обов'язком держави.  Відповідно до положень статті 9. Конституції України чітко визначено, що всі люди рівні перед законом і мають право, без будь-якої різниці, на рівний їх захист законом. Усі люди мають право на рівний захист від якої б то не було дискримінації, що порушує зазначенуДекларацію, і від якого б то не було підбурювання до такої дискримінації. Кожна людина має право на ефективне поновлення у правах компетентними національними судами в разі порушення її основних прав, наданих їй конституцією або законом. Ст.8. Конституції в Україні визнається і діє принцип верховенства права. Конституція України має найвищу юридичну силу. Закони та інші нормативно-правові акти приймаються на основі Конституції України і повинні відповідати їй. Норми Конституції України є нормами прямої дії. Звернення до суду для захисту конституційних прав і свобод людини і громадянина безпосередньо на підставі Конституції України гарантується. Кожен зобов'язаний неухильно додержуватися Конституції України та законів України, не посягати на права і свободи, честь і гідність інших людей. Незнання законів не звільняє від юридичної відповідальності (ст. 68. КУ). Відповідно до статті 19. Конституції України правовий порядок в Україні ґрунтується на засадах, відповідно до яких ніхто не може бути примушений робити те, що не передбачено законодавством. Органи державної влади та органи місцевого самоврядування, їх посадові особи зобов'язані діяти лише на підставі, в межах повноважень та у спосіб, що передбачені Конституцією та законами України. Відповідно до статті 21. Конституції України  Усі люди є вільні і рівні у своїй гідності та правах. Права і свободи людини є невідчужуваними та непорушними.
Своїми дiями особи _Особа _2_, _Особа _3_ нанесли матерiальну шкоду _Особа _1_, продемонстрували нехтування законодавством України, приниження честi та гiдностi людини та громадянина  _Особа _1_ гарантованих Президентом України.
      Враховуючи зазначене вище
Згідно ст.32., 55., 56.,«Конституції  України»,
Вимагаю:

Поновити права_Особа _1_;
Зобов'язати  повернути виконавчий лист стягувачу;
Скасувати постанову вiд 26.12.2013 ВП №________ про вiдкриття виконавчого провадження;
Скасувати постанови вiд __________ 1) про встановлення тимчасового обмеження _Особа _1_ у праві виїзду за межі України; 2) про встановлення тимчасового обмеження _Особа _1_ у праві керування транспортними засобами - до погашення заборгованості зі сплати аліментів у повному обсязі; 3) про встановлення тимчасового обмеження _Особа _1_ у праві користування вогнепальною мисливською, пневматичною та охолощеною зброєю, пристроями вітчизняного виробництва для відстрілу патронів, споряджених гумовими чи аналогічними за своїми властивостями метальними снарядами несмертельної дії;  4) про встановлення тимчасового обмеження _Особа _1_ у праві полювання;
Скасувати постанову про  вiд 26. 09. 2018 про накладення штрафу на _Особа _1_ у розмipi ______ грн.;
Скасувати  рiшення про винекнення заборгованостi _Особа _1_ у сумi ________ гривень  якщо таке iснує;
Спростувати недостовірну інформацію про _Особа _1_ направлених до третiх осiб, вилучити  будь-яку інформацію з публiчного доступу ;
Відшкодувати за рахунок держави матеріальної  шкоди  у розмipi (_________)  ________ грн.,та моральної шкоди  у розмipi (28 000 грн.зарплата Президента України помножити на ____ мiсяцiв перioду з дати прийняття ЗУ «Про виконавче провадження» до дати видачi постанов про позбавлення( тимчасового обмеження)  прав  _Особа _1_ особами _Особа _2_. , _Особа _3_)  ___________грн., завданої  діями чи бездіяльністю органів державної влади, їх посадових і службових осіб при здійсненні ними своїх повноважень.
Вiдповiдачам надати суду для ознайомлення завірені належним чином копії довіреностей на представництво відповідної юридично особи  «________________ МІСЬКРАЙОННИЙ ВІДДІЛ ДЕРЖАВНОЇ ВИКОНАВЧОЇ СЛУЖБИ ГОЛОВНОГО ТЕРИТОРІАЛЬНОГО УПРАВЛІННЯ ЮСТИЦІЇ У ______________ ОБЛАСТІ (_______________ МВДВС ГТУЮ У ______________ ОБЛАСТІ)», код ЄДРПОУ ____________, видані на ім’я особи _Особа _2_.  який зазначений як державн виконавець,та на ім’я особи _Особа _3_. яка зазначена як В.о начальника віддiлу  в виконавчому провадженні ВП №___________ стосовно _Особа _1_.


                 До позову додаються копії документів:
1.  Копія рішення рiшення по Справi _________ про _____
2.  Копії касових чеків з _____ по _____ роки
3.  Копії постанов: вiд __________ 1) про встановлення тимчасового обмеження _Особа _1_ у праві виїзду за межі України; 2) про встановлення тимчасового обмеження _Особа _1_ у праві керування транспортними засобами - до погашення заборгованості зі сплати аліментів у повному обсязі; 3) про встановлення тимчасового обмеження _Особа _1_ у праві користування вогнепальною мисливською, пневматичною та охолощеною зброєю, пристроями вітчизняного виробництва для відстрілу патронів, споряджених гумовими чи аналогічними за своїми властивостями метальними снарядами несмертельної дії;  4) про встановлення тимчасового обмеження _Особа _1_ у праві полювання; 5) про  вiд ______ про накладення штрафу на _Особа _1_ у розмipi _____ грн.;
4. Копії повiдомлень повiдомлення на адреси 1) Головного центру обробки спецiалної iнформацiї державної прикордоної служби України про встановлення тимчасового обмеження _Особа _1_ у праві виїзду за межі України;; 2) ________ ВП ГУНП у Херсонськiй областi про встановлення тимчасового обмеження _Особа _1_ у праві керування транспортними засобами; 3)_______________ обласне управлiння лiсового та мисливського госпдарства про встановлення тимчасового обмеження _Особа _1_ у праві полювання;; 4)_______________ ВП ГУНП у ___________ областi про встановлення тимчасового обмеження _Особа _1_ у праві користування вогнепальною мисливською, пневматичною та охолощеною зброєю, пристроями вітчизняного виробництва для відстрілу патронів, споряджених гумовими чи аналогічними за своїми властивостями метальними снарядами несмертельної дії; 5)  _Особа _4_ про накладення штрафу на _Особа _1_ у розмipi _______ грн
     5. Копія позову          
     6.    Копія  електроного витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань із зазначенням осіб які мають право вчиняти дії від імені юридичної особи
       7.     Копія паспорту.
   Всього в додатку пронумеровано – ______ аркушів. 




           ________________ року                                                       
   
    З повагою,         

2 коментарі:

  1. Очень интерестно
    У меня есть вопроси к кому и как можно обратится

    ВідповістиВидалити
  2. чи хтось тут колись стикався з фінансовим зривом? у мене це було, і це була нелегка ситуація, тому що я втратив майже все, і я не міг пояснити, як все відбувалося, але COVID-119 мене справді злетів, але я сьогодні вдячний за все Пан Лі зробив для мене те, що допоміг мені взяти позику за 2 проценти, щоб повернути мій бізнес, і сьогодні я щаслива людина через те, що життя було несправедливим до мене протягом усіх цих періодів covid19. з великою компанією США, яка позичає гроші будь-кому, хто шукає позику, і готовий повернути з процентною ставкою 2 у відповідь, тут його електронна адреса: 247officedept@gmail.com та whatsapp: + 1-989-394-3740

    ВідповістиВидалити

- Юридична особа публічного права створюється розпорядчим актом Президента України, органу державної влади, органу влади Автономної Республіки Крим або органу місцевого самоврядування. Стаття 81. Цивільного кодексу України -