- У відкритому судовому засіданні мають право бути присутніми будь-які особи. Учасники судового процесу, інші особи, присутні у залі судового засідання, представники засобів масової інформації можуть проводити в залі судового засідання фотозйомку, відео- та аудіозапис з використанням портативних відео- та аудіотехнічних засобів без отримання окремого дозволу суду, але з урахуванням обмежень, установлених законом. Трансляція судового засідання здійснюється з дозволу суду. Проведення в залі судового засідання фотозйомки, відеозапису, а також трансляція судового засідання повинні здійснюватися без створення перешкод у веденні засідання та здійсненні учасниками судового процесу їхніх процесуальних прав: частина 3, статті 11. Закону України «Про судоустрії і статус суддів» -

суботу, 17 грудня 2016 р.

Громадське затримання «судді» у місті Запоріжжі (відео)

14 грудня 2016 року у місті Запоріжжі в приміщенні, яке займає юридична особа приватного права з назвою «Орджонікідзевський районний суд міста Запоріжжя». відбулося громадське затримання особи, яка видавала себе за суддю і намагалася провести судове засідання.


   Працівники поліції, які з’явилися на виклик представників громади, стали на захист невстановленої особи в мантії судді.
   Представникам реформованого МВС України варто завжди пам’ятати, що у відповідності до статті 1. Закону України «Про Національну поліцію» Національна поліція України - це центральний орган виконавчої влади, який служить суспільству шляхом забезпечення охорони прав і свобод людини, протидії злочинності, підтримання публічної безпеки і порядку.
В Україні пануватиме верховенство права та верховенство закону!
Матеріал по темі: ПРИВАТНІ СУДИ ДНІПРА

Більше деталей у відео:

7 коментарів:

  1. Определяемся в терминах:
    ПОЛИ́ЦИЯ - орган государЬственного управления, имеющий своей задачей охрану безопасности существующего СТРОЯ и защиту порядков, установленных в интересах ГОСПОДствующего класса.

    МИЛИ́ЦИЯ - административное учреждение для охраны общественного порядка и безопасности, а также личной безопасности граждан и их имущества.

    ВідповістиВидалити
  2. Разве есть закон в котором говориться о том что, судья должен предоставить свои документы перед началом заседания, да и вообще кому либо из граждан по просьбе?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. А как определить, что передо мной судья, а не мошенник(ца)?

      Видалити
    2. При вході в приміщення суду, суддя зобов‘язан предъявити посвідчення судді.
      Але...судді цього не роблять!
      Є положення про ПОСВІДЧЕННЯ судді.

      Видалити
    3. Автор видалив цей коментар.

      Видалити
  3. где посмотреть положення про посвідчення?

    ВідповістиВидалити

- Юридична особа публічного права створюється розпорядчим актом Президента України, органу державної влади, органу влади Автономної Республіки Крим або органу місцевого самоврядування. Стаття 81. Цивільного кодексу України -